top of page
DSC03090-Edit.jpg

новородени

Началото на всяка красива история

НОВОРОДЕНИ

ЗА СЕСИИТЕ

Посрещането на бебе в този свят е един от най-емоционалните и смислени моменти в живота на всеки човек. Искам да запечатам за вас този период. Фотографията има невероятната сила да ни пренася назад във времето и да връща усещания за отминали преживявания. Макар че вярвам, че всеки етап от детството трябва да бъде отбелязван и запечатван, първите дни от живота на детето са изключителни и отминават много бързо. Снимките, които ще направя за вас, скоро ще станат едни от най-ценните ви притежания.

Снимам сесиите за новородено в дома на бебето или в студио, защото искам атмосферата и цялото преживяване да бъдат максимално комфортни за цялото семейство. 

Желателно е сесията за новородено да се направи до 14тия ден от раждането на бебето, затова моля ви, обадете ми се още, когато разберете термина си. Аз ще запазя ориентировъчна дата, а когато бебето се роди, ще фиксираме конкретен ден.

Сесията за новородени е много сепцифична и имате само един шанс да я направите добре. Доверете ми се да запечатам първите ви моменти като семейство.

ГАЛЕРИЯ

 • Кога се прави сесията за новородено?
  Най-подходящата възраст за сесия за новородено е до 14тия ден от раждането. Това е периодът, който бебетата все още спят много и не реагират толкова на шум и допир. В следващите седмици стават по-чувствителни, защото сетивата им се "събуждат", започват коликите, кожата започва да се чисти, излизат пъпчици и се бели.
 • Бебето ми е по-голямо от 14 дни. Мога ли да направя сесия за новородено?
  Ако по някаква причина сте пропуснали периодът до 14тия ден, не се притеснявайте. Пак ще направя сесията Ви за новородено. Успешни сесии могат да се получат и до 40тия ден, в зависимост от темперамента на бебето. Ще направим позите, които ни позволи и ще добавим будни кадри, за да получите красива и пълна галерия
 • Какво трябва да подготвя?
  Добро настроение:) Не е необходимо да подготвяте нищо за сесията. Аз ще донеса всичко необходимо. Това е Вашият ден и Вашата работа е да се отпуснете и да се насладите.
 • Може ли в снимките да се включим и ние родителите, братчетата и сестричетата?"
  Да, разбира се! Този период е специален за цялото семейство и искам да запечатам емоциите и любовта, с които е изпълнен.
 • Безопасни ли са позите за бебето?
  Да. Всички пози наподобяват начините, по които бебето е било в утробата на мама. Обучението ми и опитът са ме научили точно как да прикрепям и нагласям детето, така че всичко да е максимално естествено.
 • Какъв опит имате като фотограф на новородени?
  Занимавам се с фотография за новородени от 4 години. Преминала съм различни обучения дистанционни и присъствени, извън България. Завършила съм курс за първа помощ на деца. Освен това съм майка на трима, педагог по образование и цял живот съм работила с деца от всякакви възрасти.
 • Кога да запазя час?
  Добре е да ми се обадите още когато научите термина си. Аз ще запазя в календара си ориентировъчна дата, а когато бебето се роди, ще фиксираме точен ден.
 • Правите ли сесии извън София?
  Да. Стига да имам възможност да го впиша в календара, пътувам и до други градове, за да провеждам сесии.
bottom of page