top of page
DSC03090-Edit.jpg

новородени

Началото на всяка красива история

НОВОРОДЕНИ

ЗА СЕСИИТЕ

Посрещането на бебе в този свят е един от най-емоционалните и смислени моменти в живота на всеки човек. Искам да запечатам за вас този период. Фотографията има невероятната сила да ни пренася назад във времето и да връща усещания за отминали преживявания. Макар че вярвам, че всеки етап от детството трябва да бъде отбелязван и запечатван, първите дни от живота на детето са изключителни и отминават много бързо. Снимките, които ще направя за вас, скоро ще станат едни от най-ценните ви притежания.

Снимам сесиите за новородено в дома на бебето или в студио, защото искам атмосферата и цялото преживяване да бъдат максимално комфортни за цялото семейство. 

Желателно е сесията за новородено да се направи до 14тия ден от раждането на бебето, затова моля ви, обадете ми се още, когато разберете термина си. Аз ще запазя ориентировъчна дата, а когато бебето се роди, ще фиксираме конкретен ден.

Сесията за новородени е много сепцифична и имате само един шанс да я направите добре. Доверете ми се да запечатам първите ви моменти като семейство.

ГАЛЕРИЯ

bottom of page