top of page

Коледни сесии 2020

До Коледа остават 12 седмици. Тази година като никога се подготвих навреме и вече мога да ви предложа едно неповторимо изживяване - Кутията!

Защо Кутията?


Защото е безкрайно забавно, защото е споделено и незабравимо преживяване за децата и родителите и защото има магическата способност да ни накара да забравим, че сме възрастни и да се посмеем заедно с малките.


Представете си студио, в което има единствено една бяла кутия с размери около 1.50м на 1.50 и известно количество коледни красоти като венец, малка елха, коледна играчка. Знаете ли колко много различни комбинации можем да направим с тях? А знаете ли колко човека могат да се съберат в нея?:)


Подарете на семейството си тази сесия, в която няма да има кич, натруфеност, неудобство от позирането. Ще бъдем леки, бели, щастливи, както подобава в края на годината.


Сесиите се провеждат през ноември, защото част от пакета са коледните картички с вашите снимки. За да можете да ги получите навреме преди празниците и да ги изпратите или подарите на любимите си хора, е важно сесиите да се случат навреме.

Ако съм ви заинтригувала и искате да видите повече, разгледайте галериите Деца, Семейства и Картички тук.


Цената на Коледната сесия е 200 лв и включва 12 единични снимки, 1 колаж с 12 снимки, 1 колаж с 9, 3 колажа с 4 снимки. Пакетът включва също 5 коледни картички с вашите снимки.

Ако имате нужда да Ви разкажа повече или искате да запазим час, пишете ми на littlefeet.bg@gmail.com


Очаквам ви!

35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page