top of page

Fa la la la la

Актуализирано: 18.10.2023 г.

Коледа наближава. За поредна година се колебаех дали да предлагам коледни сесии и точно когато реших да Не го правя, няколко от любимите ми клиенти ми писаха, за да ме попитат. В крайна сметка реших да пусна няколко дати, но да го направя по своя начин - без тежки и претрупани декори, семпло, чисто и лично. Няма да бъде на конвейр, 100 семейства за по 15 минути в един и същи декор. Обичам, когато сте при мен, да имаме време, да бъдем спокойни, да ни е леко и да се забавляваме. Заснех няколко пробни кадъра, за да мога да ви покажа как го виждам аз. Ако така звучи и вашия коледен дух - пишете ми, ще се радвам да сътворим нещо заедно.


Ето няколко неща, които трябва да знаете за сесията:

- Обикновено продължава не повече от час. Не защото ще ви кажа, че времето е изтекло, а защото децата се изморяват и губят търпение, ако се проточи повече.

- Няма да ви позирам. Ще ви давам насоки, като например да гушнете детенцето и да му прошепнете нещо, или пък просто да поиграете с него.

- Тъй като сесията е семпла и ще бъдете вие, белият фон и коледния венец, дрехите имат огромно значение за финалната визия. Помислете какво излъчване искате да имат снимките ви - vintage, уютно, официално?

- Студиото ми е мъничко. Това означава, че ако искате семейни снимки, най-вероятно ще трябва и да седнете заедно с детенцето на земята:)

- Ако искате да разпечатате кадри преди празниците, имайте предивд, че срокът за обработка е 14 дни, а самият печат също има технологично време и около празниците печатниците са много натоварени и доста бавни.






Цената на пакета е 250лв, включва 10 финални обработени кадъра.

За да запазите час, можете да ми пишете на gery@littlefeet-photography.com или да ми се обадите на 0889223556.

78 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page