top of page

Mommy&Me

Още преди да направя студиото си, мечтаех за момента, в който ще мога да предложа сесии Мама и аз. Има нещо много магическо във връзката между майка и дете, но мисля, че поради ритъма на живота, който живеем, често ни убягва красотата на всеки жест, прегръдка и докосване. А може би причината е просто, че не се виждаме отстрани, когато сме с децата си...Представете си тази сесия, като лично време, което ще прекарате с малкото човече, в което можете да правите заедно това, което обичате. Можете да да танцувате, да си правите смешки, да се гъделичкате , да рисувате или играете на нещо или просто да се гушкате. В нея няма да има нищо насила, нищо фалшиво, нищо нагласено. Само вие и любовта помежду ви. Аз ще бъда там, за да спра моментите, които вие вероятно дори не подозирате, че се случват. Ще ги запечатам, за да ги видите и вие.



Сесията се провежда в моето уютно студио. Няма да има тежки декори, само бял фон и семпли аксесоари - любима играчка, цвете, сапунени мехури или друго, което ни хрумне:) Всичко се случва под формата на игра и нищо не бива да ви притеснява - не очаквам послушни и позиращи деца. Очаквам всяко от тях да донесе своята индивидуалност, характер и емоции и да бъде такова каквото е. Няма да бързаме, ще се движим с ритъма, от който имате нужда. Аз ще ви насочвам дотолкова, доколкото да ви дам идеи за неща, които можете да правите заедно. Сесията обикновено продължава между половин и един час. Цената й е 250лв и включва 10 финални кадъра в дигитален формат и един от тях принтиран в размер 60 на 40. След заснемането й, ще получите достъп до галерия със суровите кадри, от които да изберете финалните 10 кадъра. Предупреждвам Ви, изборът обикновено е труден!:) Разбира се, ако харесате и допълнителни кадри, ще имате възможност да допоръчате.

Относно облеклото за сесията, ще Ви дам насоки и ще помогна с избора. Ще обсъдим предварително всичко, което имате нужда да обсъдим!


Наистина ви очаквам с нетърпение:) Пишете ми на littlefeet.bg@gmail.com

46 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page