top of page

Любовта винаги заслужава да се отпразнува

Тази година започна за мен със създаването на мое креативно местенце - малко, бяло, чисто и уютно студио, в което да творя и да давам воля на въображението си. Вълнувам се!:) Обиквам децата ви от момента, в който правя онази толкова специална първа сесия и искам да раста с тях. Имам толкова много идеи за това как да създам магически спомен от всеки важен момент в живота им!

Като за начало искам да ви поканя да отбразнуваме Любовта заедно. Без значение дали за Вашето човече това е първият, втори, трети или пореден Свети Валентин, имам за вас следното предложение:


  • Стилна и изчистена бяла сесия с маааалко приказни елементи (имайте търпение, по-надолу ще стане ясно:)

  • Ще отнеме около час

  • Ще бъде забавно

  • Ще бъде красиво

  • Ще получите 10 финални кадъра. И както се казва в рекламите : "Но това не е всичко!! Получавате бонус и една мини опаковка Lenor" Шегувам се, не получавате Lenor...Ще получите обаче два варианта на кадрите си, което означава общо 20 кадъра. Както ще видите в галерията долу, Светивалентинското....Свети Валентинското...свети валентинското.... (нямам представа как се пише) настроение в снимките смятам да внеса с малки рисувани елементи, а не с тежки декори и целофанени сърца. След като се наснимаме, както винаги ще изпратя за преглед галерия, от която да изберете любимите си 10 кадъра. После ще ги обработя, а накрая ще добавя магията с рисуваните елементи. Това което ще получите накрая, са чистите обработени кадри без елементи и финалните Светивалентински (пак тая дума) версии на снимките, в които децата ви ще бъдат като герои от книжка с приказки:) Всичко в дигитален вид, но горещо ви съветвам да си изберете поне едно, което да разпечатаме!

  • Цената е 250лв

  • Да, ще можете да допоръчате и допълнителни кадри, ако желаете.

  • Моля Ви, елате, цялата тази креативност, която бушува в мен трябва да избие някъде. Гуменото бебе Карли съвсем не е толкова хубаво като децата ви, моите деца пораснаха и вече изглеждат нелепо в детските ми сетъпи (поздравявам ви с тази хубава българска дума), а кучето и котката изпадат в ужас като ме видят с апарата.


Тъй като графикът ми до 14.02 е почти запълнен, ще мога да обявя една дата за снимките - 11.02, събота. Местата ще са ограничени. Ако искате да запазя час за вашето детенце или имате нужда от повече информация - пишете ми възможно най-скоро на littlefeet.bg@gmail.com

Очаквам ви с нетърпение:)


Поздрави,

Гери

482 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page