top of page

С коремчето напред

Още дна романтична бременна сесия

Първо искам да изкажа възмущението си от факта, че няма израз на български, който да придава на тези сесии звученето, което заслужават -нежно, чувствено, красиво:) На английски се наричат Maternity Session. На български разполагаме със Сесия за бременни...


Това е сесията на Цвети. Недоумявам как при мен все идват най-готините, свежи и позитивни хора:) Енергията, която излъчваха тези двама прекрасници, ме зареди за дни напред:) Сесията беше лежерна и непринудена. Мина със съвсем малко екшън - забравих си телефона в колата им и се погонихме по улиците😊 За съжаление не успях да ги догоня, но те бяха така мили да се върнат и да ми го донесат. В седмиците преди това снимах още три двойки и всички бяха толкова готини! Страшно щастлива съм да видя колко ангажирани са мъжете в този процес - участват с удоволствие и никак не се свенят (или поне не им личи) да покажат свободно нежността и любовта към момичетата си. Очакването, обещанието за тази важна промяна, която предстои в живота им, струи и ги прави лъчезарни, влюбени и щастливи.


Сега ще ви покажа още кадри от магията, която сътворихме.


Ако очаквате бебе и сте от тези готините, щастливи, позитивни, усмихнати хора, значи се намерихме:) Пишете ми, за мен ще е чест да ви срещна.


75 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page